top of page

Night of the Proms, Antwerpen Sportpaleis 

Beste Happy Friends,

We worden enthousiast bij de gedachten om samen naar Night of the Proms te gaan. We zijn reeds met een aantal die met Sima Tours willen meegaan. Aangezien de tickets vlug de deur uitgaan, willen wij volgende week woensdag reeds tickets bestellen voor de geïnteresseerden. Dus aarzel niet en beslis snel.

Concreet zouden wij zaterdag 25 november 2023 willen gaan. Hiervoor spreken wij af aan de opstapplaats: Brugge/Loppem – Carpoolparking, rondpunt Loppem afrit E40, om 19u stipt.

 

Schrijf je in via de website: www.happyfriendszedelgem.com of via happyfriendszedelgem@outlook.com

 

Kostprijs bedraagt 90 euro (+ 1 consumptie) te storten op onze Happy Friendsrekening:    BE17 0636 4342 8721 met vermelding: ‘Night of the Proms 2023 + naam’.

 

Welke artiesten mogen alvast al verwachten:

De line-up van de 37ste editie van Night of the Proms is een knipoog naar eerdere edities, maar verwelkomt ook een straffe nieuwkomer. Onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche zullen de artiesten begeleid worden door het Antwerp Philharmonic Orchestra en koor Fine Fleur.

Van verrassingsgast naar topact. Clouseau was al twee keer verrassingsgast op Night of the Proms, en legde er de basis voor hun enorm succesvolle concertreeksen in het Sportpaleis. Koen en Kris Wauters speelden over verschillende jaren 118 (!) Clouseau-concerten in de grootste concertzaal van het land. 23 jaar na hun debuut staan de broers Wauters voor het allereerst als volwaardige act op het podium van Night of the Proms.

Toto brengt hit na hit. De Amerikaanse rockband Toto maakt al net iets meer dan 45 jaar de meest prachtige muziek. Afgelopen zomer was Toto nog te gast voor een uitverkocht concert in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Wie er trouwens in 1994 en 2003 bij was toen Toto op Night of the Proms speelde, zal kunnen bevestigen dat hits als ‘Africa’, ‘Pamela’, Rosanna’ en ‘Hold The Line’ helemaal tot hun recht komen met een groot symfonisch orkest. Gegarandeerd kippenvel van de eerste tot de laatste noot.

 

De fenomenale stem van Anastacia. Ook uit Amerika en dit jaar op het podium van Night of the Proms staat  … Anastacia. Haar hits ‘I’m Outta Love’, ‘Left Outside Alone’, ‘Paid My Dues’ en‘One Day In Your Life’ – om er maar enkele te noemen – zijn uitgegroeid tot tijdloze classics. Vlaanderen leerde Anastacia in 2010 beter kennen dankzij de zes Sportpaleis-concerten die ze samen met Natalia deed. Sindsdien zijn ze ook close vriendinnen. In 2012 was de zangeres trouwens al een eerste keer te gast op het feest van klassiek en pop. Night of the Proms verwelkomt deze popkoningin opnieuw met open armen.

 

Getalenteerde singer-songwriter. De vierde artiest die wordt toegevoegd aan de affiche van Night of the Proms is James Morrison. De getalenteerde singer-songwriter breekt in 2006 door met de single ‘You Give Me Something’. In hetzelfde jaar verschijnt ook zijn debuutalbum ‘Undiscovered’. Het levert hem een jaar later de Brit Award voor 'Best British Male’ op. Sindsdien volgen de hits elkaar in sneltempo op. Zo scoort hij met Nelly Furtado de wereldwijde hit ‘Broken Strings’. Het duet werd Morrisons grootste hit, met meer dan 300 miljoen streams op Spotify en meer dan 112 miljoen weergaven op YouTube.

Tot binnenkort, het Happy Friendsteam

 

Afbeelding1.png
Afbeelding2.png
Afbeelding3.png
bottom of page