top of page

Sporthapje: Curling, zaterdag 9 maart 

180702_Curling.jpg

Zin om opnieuw te proeven van een nieuwe sport? Wat dacht je van curling?

Hou je van bowlen en petanque? Dan is curling écht iets voor jou, het enige verschil is dat deze precisiesport uiteraard wel op het ijs wordt gespeeld.

 

Voorzie een kleine twee uur voor deze activiteit. Eerst wordt er boven in de bar een algemene uitleg gegeven en vervolgens leren jullie curling spelen om tenslotte af te sluiten met een kleine wedstrijd. Een initiatie curling omvat de inleiding, begeleiding op het ijs en natuurlijk een Jagermeister voor wie wenst tijdens het curlen zelf.

 

We spreken af om 11u ter plaatse waar we genieten van een tapasplank met een drankje naar keuze waarna we aansluitend rond 12u15 beginnen met de theorie (ongeveer 15 min) en daarna gaan we het ijs op. Carpooling wordt geregeld bij aanvraag.

Praktisch : 35 euro voor de leden (40 voor de niet-leden):

  • Tapasplank waarbij Happy Friends een drankje naar keuze aanbiedt en

  • curling met 1 frisdrank naar keuze.

Te voorzien:

  • Gemakkelijke, warme kledij en platte schoenen                                    (sneakers of goeie stapschoenen).

Adres : IJsbaan De Piste BV, Gentsesteenweg 131 , 8500 Kortrijk

Aangezien we tijdig moeten reserveren in ijsbaan de Piste, vragen we om jullie deelname te bevestigen tegen zaterdag 24 februari en dit via onze website: www.happyfriendszedelgem.com. Uw deelname is definitief na betaling van het bedrag (35/40 euro) op het Happy Friends rekeningnummer BE17 0636 4342 8721 met vermelding van ‘Curling + naam’.

Groetjes, Het Happy Friendsteam

bottom of page